Ze stond daar voor in de klas op spitzen.

Het verhaal van vier moeders: Ballet

Witte spitzen doodstil en mooi recht. Spitzen zijn speciale ballet- schoenen met hout waardoor het lijkt, alsof je op je tenen staat.

Ik wil dat ook, dat perfecte. ik wil de beste en mooiste ballerina worden van de wereld. Ik wil dansen bij Michael Jackson en ik wil bij Het Nationale Ballet ...ja dat wil ik.....

Ik ging dansen bij de SKVR. En door veel oefenen en te blijven dansen werd ik steeds beter. Mijn droom kwam dichter bij. Ik had er alles voor over. Wanneer ik dans, lijkt het wel of ik in vuur dans. Je eigen vuur, de wereld om je heen vergeet je...

Bij ons noemen ze dat, dat de Winti in je is gekomen, een soort geest. En die Winti danst jou. Door te dansen, je eigen gedachtes, hun eigen fantasieën.

En toen werd ik zwanger en alles was anders. Ik moest stoppen met dansen. Anders zou dat gevaarlijk zijn voor de baby in mijn buik. Ik kreeg mijn baby en een oog huilde van blijdschap. En een oog huilde van verdriet.

Ik moest een kind verzorgen. En dansen hoort daar niet bij. Maar als ik naar mijn kind kijk, en ze danst, dan zie ik dat vuur. Haar eigen vuur. De winti danst haar ook.

Kom langs

Dromen waarmaken,
wij helpen je verder!

Lees meer

Helpen?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers

Lees meer

Cijfers

Over de stichting, jaarcijfers en fondsen

Lees meer