Over ons


Bijzondere mensen spelen de hoofdrol in theatervoorstellingen, documentaires en beeldende kunst. Denk aan een voorstelling op straat, bij een metrostation of in een klein besloten cafe, een overweldigend theaterstuk een prachtige foto reportage. Een kijkje in een ander leven, meer begrip, meer samenkomen.


Kansen voor vrouwen die nog weinig kansen hebben gehad

Op deze manier laat stichting Kunst=Zinnig de stille kracht zien van kwetsbaren in de samenleving. De producties bieden tegenwicht aan bestaande vooroordelen en brengen boeiende, menselijke verhalen voor het voetlicht. Deelnemers ontwikkelen zichzelf en het publiek krijgt een ander ‘gezicht’ te zien van hen.

Omdat er steeds meer vraag was naar deze activiteiten heeft de bedenker ervan Anneke de Goede in 2001 de stichting Kunst=Zinnig opgericht. Op deze manier kunnen de activiteiten gefinancierd worden door oa overheid en fondsen.

Fondsen


Zonder de steun van de fondsen zouden wij veel minder mooie dingen kunnen betekenen voor veel mensen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image


Wij zijn dankbaar voor de steun aan ons!

"Mijn droom? Die heb ik al jaren, financieel zelfstandig worden. Ik hoef niet heel veel geld te verdienen, gewoon om rond van te komen."

Fatima

Voor bedrijven

Ruimte huren?

Wij hebben een prachtige ruimte aan de Groene Hilledijk 242 met een keuken en een aparte ruimte waar van alles mogelijk is, van vergaderen tot dineren. Onze ruimte is voor een kleine prijs te gebruiken. Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen via margotpaak@gmail.com t.a.v. Margot Paak


Trainingen

Bij ons kunnen verschillende trainingen worden gevolgd. De trainingen gaan over mantelzorg, zelfverzekerdheid vergroten, gelukstraining en ondernemerschap. Op de website is te vinden wanneer deze plaats vinden. Voor meer informatie kunt u mailen met info@adegoede.nl t.a.v. Anneke de Goede

Wil je worden? Wij zijn er voor je!

Organisatie


Het bestuur van Kunst=Zinnig houdt in de gaten dat alle activiteiten passen bij het gedachtegoed van de stichting. Daarnaast zorgt zij voor de financiële middelen, houdt toezicht op de uitgaven ervan en richt zij zich op fondsenwerving en (nieuwe) donateurs.


Anneke de Goede

Godmother en initiatorMargot Paak

Organisatie Kunstzinnige uitspatting en gelukGastvrouwen

Baby, Habiba, Daysi en Sharmine


Het bestuur bestaat uit Pieter Slot (voorzitter), Arjen Snelders (penningmeester) en Esther Abramse (secretaris)

Download jaarplan
Download verklaring vergoeding bestuur
Download jaarrekening 2020
Projectplan cultuur 2023-2024
Projectplan welzijn 2022-2023
Download jaarrekening 2022

Cultuurhuis Feijenoord


Begin 2021 zijn wij gestart met een cultuurhuis In Feijenoord met als doel, samen met de bewoners, te werken aan de verbetering van vijf kerndoelen,nl.:
Sociaal-economische armoede, Kansen ongelijkheid, Gaan meedoen in de samenleving, Aandacht voor racisme en discriminatie, Eenzaamheid

Wij doen dit o.a. door:
Kunstzinnige vorming op het gebied van theater, dans, muziek en beelden kunst. Talentontwikkeling voor jongeren en volwassenen. Trainingen meedoen in de samenleving. Nederlandse taallessen. Een voorleesapp & Voorleesmiddagen.

Tevens kunt u elke dag een kopje koffie drinken met onze gastvrouwen Daysi en Sharmine.

Het cultuurhuis is een plek om te verbinden en te groeien, samen koken voor de buurt of voor een bedrijf, leren je eigen geld te verdienen. Of kom je zelfvertrouwen opvijzelen door mee te doen aan een theater stuk samen met je kinderen, of volg een kunstklas, maak een prachtig kunstwerk voor thuis aan de muur of kom om zomaar wat te kliederen. Kan je al koken kom ons helpen met jouw kookkunsten. Voor ieder wat wils met als grootste kracht samen is alles leuker en beter.
Iedereen is Welkom!

Liefs,
Anneke en Margot

Kom langs
Image

CultuurHuis

Hillevliet 90
3074 KD Rotterdam

info@kunstiszinnig.nl

Contact

Mail ons

Kom langs

Dromen waarmaken,
wij helpen je verder!

Lees meer

Helpen?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers

Lees meer

Cijfers

Over de stichting, jaarcijfers en fondsen

Lees meer